zobacz pozostałe serwisy Grupy e-budownictwo.pl

aranżacje wnętrz

MIESZKANIE W GDAŃSKU

WAM HOUSE
Ocena realizacji:
  • bardzo słabe
  • słabe
  • średnie
  • dobre
  • bardzo dobre
3.92 / 12 głosów Dziękujemy za oddanie głosu.
Liczba odsłon:
5704

MARZENIEM DOMOWNIKÓW BYŁO ULTRA NOWOCZESNE MIESZKANIE, W STERYLNYM WRĘCZ STYLU. DLATEGO PODSTAWĄ PROJEKTU STANOWIŁ BIAŁY, POLEROWANY GRES, STANOWIĄCY NIEMAL IDEALNIE JEDNOLITĄ POWIERZCHNIĘ ORAZ BIAŁE ŚCIANY. DOPEŁNIENIEM BIAŁEJ BAZY SĄ CZARNE POWIERZCHNIE I CZERWONE DODATKI. CZARNA, POLEROWANA PŁYTA ZA TELEWIZOREM KRYJE W SOBIE LICZNE SZAFKI, A CIEMNY KOLOR NA TLE BIAŁEJ ŚCIANY CELOWO MIAŁ WYRÓZNIAĆ TEN FRAGMENT ZABUDOWY. Z TEGO TEŻ POWODU ZABUDOWA KOMINKA ZOSTAŁA WYKONANA Z BIAŁEGO KAMIENIA, DZIĘKI CZEMU ZLEWA SIĘ Z BIAŁYM TŁEM I NIE KONKURUJE Z SĄSIADUJĄCĄ CZARNĄ ZABUDOWĄ. DO CZARNEJ POLEROWANEJ PŁYTY DOPASOWANO CZARNY BLAT WYSPY KUCHENNEJ, A CZERWONA ŚCIANA Z SUFITEM ZNAJDUJE SWOJE ECHO W CZERWONYM DYWANIE. DZIĘKI CZERWIENI ZŁAMANA ZOSTAŁA STERYLNOŚC BIELI I POLEROWANYCH MATERIAŁÓW, WPROWADZAJĄC TROCHĘ ŻYCIA DO TROSZKĘ NUDNEJ CZARNO-BIAŁEJ STYLIZACJI.

Co sądzisz o tej aranżacji?

Jeszcze nikt się nie wypowiedział na temat powyższej aranżacji. Bądź pierwszy!