zobacz pozostałe serwisy Grupy e-budownictwo.pl
Agnieszka Biesmer

Agnieszka Biesmer

  • Specjalizacja: projektowanie wnętrz
  • Lokalizacja: Kraków - Katowice - Cała Polska
  • Styl: eklektyczny, ekologiczny, industrialny, klasyczny, nowoczesny, skandynawski
  • Średnia ocen:
    • bardzo słabe
    • słabe
    • średnie
    • dobre
    • bardzo dobre
    3.31 / 65 głosów
  • Liczba odsłon:40405

Informacje:

Kvadrat Design to autorskie studio projektowania wnętrz.Do każdego projektu podchodzimy z entuzjazmem i radością uważne wsłuchując się w potrzeby klienta, by w zgodzie z nimi stworzyć wymarzoną przestrzeń

Aranżacje:

Projekt salonu - Zabrze

Wstępny projekt zabudowy meblowej RTV rozszerzył się na projekt całego salonu. Miało być szaro, śliwkowo z dodatkiem miodowej żółci.

Pokój chłopca

W pokoju 9-cio letniego chłopca miało się znaleźć miejsce na przechowywanie ubrań, zabawek, ekspozycję kolekcji Lego, a także miejsce do nauki oraz zabawy.

Aranżacja kuchni

Kuchnia w mieszkaniu w bloku z wielkiej płyty powstała z połączenia dwóch pomieszczeń - wąskiej kuchni i małego pokoiku dzięki czemu uzyskana została powierzchnia na jadalnię.

Aranżacja kuchni

Aranżacja kuchni w ramach projektu części dziennej piętra w szeregowcu. Założenia projektowe: nowocześnie, minimalistycznie, beton, metal

Aranżacja salonu

Aranżacja salonu w ramach projektu części dziennej piętra w szeregowcu. Założenia projektowe: nowocześnie, minimalistycznie, beton, metal

Sypialnia dziewczynek

Projekt pokoju dla dwóch sióstr. Pokój spełnia wyłącznie rolę sypialni obu dziewczynek. Na niewielkiej powierzchni koniecznie miało zostać wygospodarowane miejsce na pojemną szafę oraz półki na książki, a także na…

Pokój dziewczynki

Projekt pokoju 2,5-letniej dziewczynki. Zgodnie z założeniem aranżacja pokoju miała być elastyczna, by mogła z biegiem czasu rozwijać się zgodnie z potrzebami dorastającego dziecka. W pokoiku wyodrębnione zostały strefy: zabawy,…

Łazienka tematyczna

Inspiracją aranżacji łazienki było jeździeckie hobby właścicieli. Znalazło ono odbicie w wykorzystanej tapecie.